Aquest cap de setmana s’han disputat els campionats nacionals de ciclocròs, una prova amb la que molts ciclistes donen per finalitzada la temporada de fang. És el cas del nostre protagonista d’avui: L‘Albert Poblet!

Tot i que a Bèlgica és una religió, el ciclocròs és un esport que a Catalunya té un seguiment molt inferior al que mereix i practicar-lo es converteix pràcticament en una aventura. Per això ens ha encantat parlar amb l’Albert, ja que ens ha donat una visió immillorable del que és competir a casa nostra.

 

[button link=”http://radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_15933?s=517″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica aquí per escoltar l’entrevista a l’Albert Poblet![/button]

 

Comencem parlant del campionat d’Espanya celebrat a Legazpi, on L’Albert ha estat cinquè a la categoria sub23 sobre un circuit duríssim on a tècnica i sobretot la potència han estat claus per decidir la cursa.

També hem repassat una temporada que pel ciclista de Roda de Ter ha resultat ser molt positiva anant de menys a més i que ha acabat amb la victòria per segon any consecutiu al campionat de Catalunya.

L’Albert Poblet també ens ha parlat de l’experiència de competir a Bèlgica amb els millors del món, ens ha destacat el bon rollo que hi ha entre els ciclistes i ha destacat corredors com Jofre Cullell, guanyador precisament a Legazpi del campionat d’Espanya sub23.

Us recomanem que escolteu el podcast on parlem amb l’Albert, ja que contagia la passió que té per aquest esport.

 

Albert Poblet, amb el mallot de Portet instal·lacions, disputant una cursa a Bèlgica.

Albert Poblet, amb el mallot de l’equip Portet instal·lacions, disputant el Gran Premi Sven Nys a Bèlgica.

 

Les imatges amb que hem il·lustrat aquesta publicació han estat extretes del compte d’Instagram de l’Albert Poblet. Si voleu fer-hi un cop d’ull, hi podeu accedir clicant sobre el següent enllaç:  https://www.instagram.com/apoblet96_/