Itàlia té una perla, un jove ciclista que té tots els ingredients per brillar. Es tracta d’un corredor enfocat a les clàssiques amb petites dificultats muntanyoses.

Estem parlant d’Alberto Bettiol, un jove de només 23 anys que aquest any ha estat de dolç durant l’agost i el setembre, lluitant per clàssiques de primer nivell com les del Canadà, Plouay o el tempestuós Tour de Polònia.

El Cannondale va ser l’equip que millor va saber apreciar el potencial d’aquest noi de la Toscana, fent-lo debutar al World Tour l’any 2014! Així doncs, l’Alberto porta ja 3 anys de professional compartint estructura amb un bon nombre de grans esperances del ciclisme italià com Formolo, Villella o Moser

Moser! Segur que l’Alberto li ha demanat consell més d’una vegada per alçar els braços com ho va fer ell a Siena, al costat de casa seva, a la Strade Bianche del 2013.

Alberto Bettiol. Fotografia de Getty Images

Alberto Bettiol. Fotografia de Getty Images

 

Podria ser el successor de Bettini? Bé, potser parlar de Bettini són paraules majors! De moment encara ha d’agafar corredors més consolidats com Colbrelli o Ulissi, però les condicions sembla que les té, n’estarem atents!

 

[button link=”http://radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_12361?s=1639″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Per saber molt més sobre l’Alberto Bettiol només heu de clicar aquí i escoltar l’EmMARCat![/button]