L’Astana ha estat una de les estructures més actives en aquest mercat de fitxatges, amb 18 moviments: 9 altes i 9 baixes.

Tot i la quantitat de moviments, l’equip no canvia massa la seva fisonomia i simplement reforça la figura del seu líder, disposat a donar un pas important endavant aquest 2019.

L’ESTRELLA.

L’estrella de l’equip és un dels ciclistes amb més talent i potencial del World Tour per disputar grans voltes, per alguna cosa tothom li diu Superman. Estem parlant de Miguel Ángel López!

El colombià només té 24 anys, però ja ha demostrat una fiabilitat i una regularitat que pocs ciclistes del pilot internacional poden igualar.

Enguany ha participat a 7 voltes per etapes i només a Tirreno s’ha quedat fora del podi! És a dir: Ha estat tercer a Giro, Vuelta, Abu Dhabi i Alps i segon a Burgos i Oman!! Una solvència amb la que molt pocs ciclistes poden competir aquesta temporada.

A Superman només li ha faltat una cosa: Guanyar. L’equip confia plenament en ell, i per ajudar-lo a aconseguir victòries li ha mantingut el bloc que l’acompanya a les grans voltes, assegurant la continuïtat d’homes com Hirt, Villella, Zeits, Bilbao, Fraile o Cataldo.

Apostar per Miguel Ángel López és apostar sobre segur, veurem quin calendari es planteja per la temporada 2019, però estem segurs que es farà un fart d’aconseguir victòries de prestigi.

 

@bettiniphoto

 

EL FITXATGE.

Després de dos anys a l’equip Bahrein, els germans Izagirre fan el salt a l’equip Astana. I tot i que l’any de Gorka ha estat boníssim, el gran fitxatge de l’equip és clarament el de Ion.

Tots els equips del planeta voldrien tenir Ion Izagirre a la seva plantilla. És cert que li està costant guanyar, però sempre està entre els 10 millors allà on participa i no té problemes en assumir un rol de gregari a les grans voltes si és necessari (ho ha fet amb Nairo, Valverde o Nibali).

Probablement veurem Ion capitanejant l’equip a clàssiques i Monuments com Lieja o Il Lombardia i disputant generals de voltes d’una setmana.

A més, l’Astana 2019 pot formar un bloc molt interessant i compacte amb ciclistes del país basc com els dos Izagirre, Pello Bilbao i Omar Fraile que treballant plegats oferiràn molta competitivitat a l’equip.

 

@gorkaizagirre87

 

LA BAIXA.

Aquí passa una cosa, i és que amb aquest ciclista ens és impossible ser imparcials.

Ras i curt. Marxa un dels millors ciclistes del món.

Un tio que és capaç de guanyar dues curses tan diferents com Omloop i Amstel és un tio que va sobrat de classe, de sentit tàctic, de potència, de mentalitat guanyadora…

Michael Valgren és molt Michael Valgren.

 

@karenm.edwards

 

 

HO PETARÀ.

Si diem que Magnus Cort ho petarà, clarament no estem descobrint la sopa d’all, cal tenir present que el danès ja té dues etapes a la Vuelta (2016) i una al Tour (2018).

Però estem segurs que Cort farà una passa endavant aquesta temporada.

Cort liderarà l’Astana a les pedres i estem convençuts que pescarà alguna victòria a una clàssica important. Té l’edat òptima, l’acompanyarà un bon equip, té l’experiència de 4 temporades al WT, sap llegir les curses i és ràpid a l’esprint.

El 2019 serà l’any de Magnus Cort!

 

@bettiniphoto

 

Aquí teniu els ciclistes que segueixen i els moviments de mercat de l’Astana 2019

www.cqranking.com

www.cqranking.com

 

Bé, i fins aquí el resum de l’Astana 2019, trobareu a faltar noms de ciclistes, doncs ja sabeu! aquí sota podeu comentar la jugada i obrim debat, que d’això es tracta!