[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_12623?s=107″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Cliqueu i escolteu els detalls del nou equip Bahrein Merida[/button]

El 2017 serà un any de molts canvis al World Tour, estem veient com grans figures del pilot internacional canvien d’aires i desapareixen equips punters… Però també arriben noves estructures a la màxima categoria del ciclisme professional!

Recordeu aquest nom: Nasser Bin Hamad Al Khalifa, que a més de ser un gran aficionat al ciclisme és el príncep de Bahrein i el principal promotor d’aquest projecte del que també en participarà el Purito “competint i amb tasques de representació del país” Veurem quins objectius es planteja el ciclista català.

A falta de tancar plantilla, el Bahrein Merida, té un autèntic equipàs liderat pel vigent guanyador del Giro, Vincenzo Nibali.

A més s’ha fet amb els serveis d’Ivan Garcia Cortina, una perla Asturiana per curses del nord d’Europa!

Bé, jo de tu premeria el botó vermell i escoltaria el podcast del programa on expliquem amb detall el nou projecte del Joaquim, el Bahrein Merida.

2 respostes

Els comentaris estàn tancats.