Has canviat molt el darrer any?

A molts de nosaltres ens ha canviat la vida els últims 365 dies, però dubto que n’hi hagi masses que hagin tingut un any de creixement tan intens com el viscut per la nostra protagonista d’avui, la ciclista riojana Sheyla Gutiérrez!

L’any passat, la Sheyla corria per l’equip ciclista basc Lointek, una estructura que tot i que és un referent al ciclisme espanyol, és un equip molt humil si el mirem amb perspectiva mundial.

Ara ha finalitzat la seva primera temporada al Cylance, un equip nord-americà de nova creació amb corredores de primer nivell mundial i enormes perspectives de creixement.

Si us sembla poc passar d’estar a un equip al costat de casa a una estructura a l’altra banda de l’oceà, amb aquestes dades veureu clar el canvi que ha viscut la Sheyla:

L’any passat va completar 2900 km en 36 dies de competició. Aquesta temporada ha duplicat aquestes xifres! Recorrent més de 6200 km en 65 dies de curses repartides a països de tot el món.

Més kilòmetres, més curses, més viatges… més experiències i més creixement.

Ha estat un any molt intens però estic molt contenta i satisfeta amb el meu rendiment.

Aquest any he corregut totes les grans curses del calendari i vaig veient on em defenc millor.

La Sheyla també ens ha parlat dels bons resultats que ha obtingut al llarg de la temporada a curses decidides a l’esprint.

Aquest any he millorat moltíssim els esprints gràcies a la Shelley Olds, tot i això no em considero una sprinter.

Sembla que l’elecció del Cylance ha estat sense dubte la més encertada, si seguiu l’equip o qualsevol de les ciclistes a les xarxes socials veureu el bon ambient que es respira a l’equip.

El Cylance som l’equip que més riu.

Les companyes, mecànics i massatgistes formem un grup de treball molt bo.

La Sheyla també ens ha parlat del director esportiu de l’equip, el català Manel Lacambra, a qui ha fet responsable en gran mesura dels èxits de la temporada.

El Manel sempre aconsegueix treure el millor de cada una de nosaltres.

Pel que fa al futur, la ciclista riojana ho té clar, el Cylance ha fet un pas de gegant fitxant corredores de gran nivell per la temporada vinent.

L’equip ha fitxat gent molt versàtil i potent.

Amb Wild anem sobre segur, voldrà córrer la cursa que vulgui guanyar i lluitarem per aconseguir-ho.

Doncs estarem molt pendents del que faci la Sheyla i el Cylance la pròxima temporada, però que voleu que us diguem, amb aquesta noia ens costarà ser objectius, fa dos anys que la coneixem i que seguim el seu creixement.

I la seva tossuderia ens té enamorats!

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_12682?s=117″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica aquí i escolta l´entrevista a la Sheyla Gutiérrez![/button]

La fotografía que encapçala aquest article és de la pàgina web oficial de l’equip Cylance.

2 respostes

Els comentaris estàn tancats.