A Gavere hem vist el retorn de Van Aert, que va guanyar a Van der Poel. Tot i això cal dir que l’holandès va ser molt superior a la resta i es va veure perjudicat per una avería que el va fer baixar a la tercera posició.

També a Gavere, Van Loy va guanyar la categoría femenina, cursa en la que Cant, que porta una temporada espectacular, només va poder ser cinquena.

 

[button link=”http://radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_15385?s=240″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta el repàs que fem d’actualitat al ciclocròs! Gavere i Elorrio![/button]

 

Ah! I per acabar amb Gavere, el programa l’Etapa Reina tenim un nou referent, es tracta del japonès Yu Takenouchi. Ja hi anirem parlant…

D’altra banda, a Elorrio es va disputar la Copa d’Espanya amb victòria d’un Felipe Orts que està intractable! Segón va ser Aitor Hernández i tercer Ruiz de Larrinaga.

En categoría sub 23, Jofre Cullell no va poder aquesta vegada amb un imponent Feijoo. Pel que fa a les dones, la britànica Wyman va donar un recital i es va imposar sobradament a Aida Nuño i Lucía González.

 

La imatge de Van Aert d’aquest article és de Cor Vos, CyclingTips. Clicant l’enllaç podreu accedir a la seva pàgina.