Joseph Areruya, un jove ruandès de només 22 anys, és el ciclista que té l’honor d’estrenar aquesta secció!

Potser no és la primera vegada que escoltes aquest nom, ja que a l’Etapa reina l’hem citat en alguna ocasió. Clar, és un tio que ens encanta per diversos motius, el primer és que celebrem que ciclistes africans i de raça negra aconsegueixin victòries i això els ajudi a tenir la possibilitat d’arribar al màxim nivell.

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_15994″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica i escolta el podcast del Minut de Glòria del Joseph Areruya [/button]

 

En el cas del Joseph, des de l’any passat competeix per l’equip filial del Dimension Data a categoria Continental.

També ens cau bé perquè l’any passat va ser profeta a la seva terra i va guanyar la cursa que probablement porta més aficionats a la carretera, el Tour de Ruanda! És espectacular veure l’afició que hi ha pel ciclisme a aquest país africà.

 

El públic surt massivament a seguir el Tour de Ruanda.

 

A més, l’any passat també va aconseguir una victòria de gran prestigi al Giro Ciclístico d’Itàlia! D’aquesta manera es va convertir en el primer ciclista africà a guanyar una etapa a aquesta cursa.

Doncs bé, el Joseph Areruya ha començat el 2018 amb un estat de forma espectacular, ha guanyat la general de La Tropicale Amissa Bongo per davant de ciclistes de renom com Rinaldo Nocentini o Damien Gaudin. I també ha guanyat la Coupe des Nations de l’Espoir Blue Line disputada al Camerun.

Per tots aquests motius, el Roger veu necessari dedicar-li un minut de glòria a Joseph Areruya, a qui també dedica la cançó que teniu a continuació. Atents amb el Joseph que arribarà lluny aquest nano!

Si voleu seguir a l’Instagram a Joseph Areruya, aquí teniu l’enllaç per fer-ho!