Després d’un estiu farcit de les millors curses de categoria sub23, no hem trobat millor manera de començar la quarta temporada de l’Etapa Reina que amb un repàs exhaustiu de tot el que han donat de sí aquestes proves. És l’EmMARCat de l’estiu!

Clar, un mes i mig sense programa dóna per molt, mireu quines curses: El giro de la Vall d’Aosta, Tour d’Alsace, Campionats Europeus, Tour de l’Avenir, Olimpias Tour…

I atenció! Agafeu paper i bolígraf perquè el resum que ens fa el Marc és molt contundent! Els noms que ens cita avui possiblement marquin el futur del ciclisme mundial:

 

Mare de Déu quin empatx de noms! En coneixeu algún? Bé, a part del Bernal i el Halvorsen que aquest any ja us els vam presentar al programa.

No? Encara no us sonen aquests noms? Doncs no patiu perquè aquesta quarta temporada de l’Etapa Reina us els presentarem i us explicarem fins a on poden arribar aquests joves ciclistes!

Doncs això, que iniciem una temporada il·lusionant per descobrir quins seran els futurs ídols del ciclisme mundial, i nosaltres som els primers que us en parlaran!!

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_14910″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Segur que ja ets feliç, però si ho vols ser encara més, CLICA I ESCOLTA EL PODCAST.[/button]