Escolta l’Etapa Reina del dilluns 11-12-2017!

Un programa sense el seu director sol convertir-se en un autèntic desastre! Però a l’Etapa Reina no som com la resta dels programes de ràdio! Tant és així que quan el Lluís no hi és… El programa millora!

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_15630″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta el programa del dilluns 11-12-2017[/button]

 

Per aquest motiu no us podeu perdre el programa d’aquesta setmana!

De fet, no trobareu millor manera de posar-vos al dia de l’actualitat del ciclocròs més proper! I és que ha estat una setmana ben farcida de curses!

El gran puntal del programa ja tots sabem quin és: L’EmMARCat! Aquesta setmana el Marc Vives ens presenta un ciclista que per a alguns ja no és un desconegut: Mads Wurtz.

Per acabar, seguim repassant equips i plantilles per la propera temporada, avui és el torn del Dimension Data i del FDJ. Pareu atenció perquè els ídols del Roger i del Marc corren per a aquests equips!

Ah! I us recordem que només teniu una setmana per participar al sorteig d’una samarreta Empile ben xula que rifarem! Va! Som-hi!