Si teniu un esmòquin per casa, aneu ràpid a posar-vos-el, perquè avui us portem un PROGRAMA DE GALA!

Ahir s’acabava la 99a edició de la Volta a Catalunya i per això dediquem gran part del programa a parlar del viscut durant la gran festa del ciclisme a Catalunya.

Per començar parlem amb James Mitri, EL JA MÍTIC JAMES MITRI, ciclista protagonista de la iniciativa #VoltaJove, que promou que els aficionats surtin al carrer a seguir la Volta, especialment a un, que estigui vivint la seva primera participació a la prova! Una mena de dornar-li una benvinguda festiva i alegre al nostre país!

 

 

El James s’ha pres aquesta experiència amb humor i en tot moment ha col·laborat amb nosaltres!

Cal dir que, durant la Volta 2019, a twitter s’ha nombrat més a James Mitri que a ciclistes com Pinot, Porte, Barguil, Greipel, Gallopin, Chaves o Woods!!!

Seguidament parlem de la Volta, dels noms de qui tothom us ha parlat però també dels qui no us ha parlat ningú. Sorpreses i decepcions. 

Ens n’hem deixat algun? Comenteu-nos-ho si us plau!

Seguidament enllacem amb la segona entrevista del dia, el sr. Rubèn Peris, director de la Volta a Catalunya!

Li hem preguntat com valora la Volta 2019, quines sorpreses ens pot tenir deparades la cursa de cara a la seva edició del centenari, la Revolta, els guanyadors, el #VoltaJove…

Per acabar el programa, fem el salt a Bèlgica, on s’han disputat dos clàssiques de primeríssim nivell com E3 o Gent Wevelgem! Dues curses precioses que ens donen pistes de l’estat dels corredors de cara al segon Monument de l’any: Ronde van Vlaanderen!

Ah! I hem sortejat el mallot de la Volta a Catalunya per participar del VoltaJove! El guanyador ha estat Carles Costa (@Carles1707) Enhorabona! I moltes gràcies a tots el que heu participat!!