Hi ha algun dia a l’any més bonic que Sant Jordi? Llibres, roses i un ambient festiu incomparable omplen els carrers de Catalunya. A més, enguany hi hem de sumar ciclisme, ja que Sant Jordi cau en dilluns i ja sabeu que els dilluns hi ha Etapa Reina!

Avui, com no podia ser d’una altra manera, dediquem gran part del programa a analitzar el tríptic de les ardaneses, on el Quick Step a tornat a guanyar sobradament demostrant que és el millor equip de clàssiques de la temporada.

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_16745″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta el podcast de l’Etapa Reina de Sant Jordi![/button]

 

També parlem del Tour dels Alps, on alguns dels aspirants al Giro han anat a provar sensacions i on ha guanyat el francès Thibaut Pinot per davant de ciclistes com FroomeSuper López. Al Giro tindrem espectacle!

Demà comença el Tour de Romandia, una cursa preciosa que es disputa a Suïssa i de la que fem un cop d’ull al recorregut i els participants. Primoz Roglic, guanyador a Itzulia, és un dels principals favorits.

Ah! I no ens oblidem que aquesta setmana també hem tingut EmMARCat! Un jove Bielorús afincat a Itàlia que corre per un equip àrab… Una combinació un pèl extranya per un ciclista que, segons el Marc, aviat guanyarà alguna cursa destacable!! Avui us presentem Aliaksandr Riabushenko!!

Acomiadem el programa recordant que hi ha nou persones que no podran gaudir de l’ambient de Sant Jordi perquè es troben injustament empresonades per les seves idees polítiques i n’hi ha 7 més que ho hauràn de fer a altres països, ja que s’han exiliat per no ser silenciats ingressant a presó. Ànims a elles i ells i a les seves famílies i amics.

#Llibertatpresospolitics.