Programàsssss!!

Sí! L’Etapa Reina d’ahir va ser un programa completíssim on vam abordar tots els temes d’actualitat!

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_13906″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clic aquí per escoltar l’Etapa Reina del 03-04-2017![/button]

 

Començant per analitzar l’animalada històrica que en Philippe Gilbert va protagonitzar a Flanders! Atacant a 55 kilòmetres de l’arribada amb el mallot belga… Brutal.

Seguint per l’anàlisi del que pot donar de sí el gran monument del ciclisme que es disputa aquest proper cap de setmana! Sí amics i amigues, estem parlant de la París Roubaix!!

Que per cert! La viurem en directe el diumenge a la Traska Truska de Molins de Rei acompanyats de la revista Fosbury i de tots aquells que us vulgueu apropar!

L’EmMARCat d’aquesta setmana és un TRACTOR! Es diu Gianni Moscon i corre per l’equip Sky. Parlar de Moscon ja no és parlar de futur, ja és parlar de present!

I per completar un programa rodó, l’entrevista a Marc Soler! Un home intel·ligent, prudent i proper. Un home al que li desitgem un gran futur perquè s’ho mereix.

Quan escolteu l’entrevista ens donareu la raó.

Doncs a què espereu? Clic al botó vermell i a gaudir del programa!