Avui a l’Etapa Reina tenim ressaca! Penseu que hem tingut un cap de setmana intens a Molins de Rei, amb la Fira de la Candelera i els Mundials de ciclocròs!! Bé, els Mundials no s’han celebrat aquí, sinó a Limburg, però n’hem estat molt pendents.

Per això hem començat el programa parlant del que ens van oferir els Campionats del Món, que ens han deixat un bon grapat de sorpreses i decepcions.

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_16106″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta el podcast de l’Etapa Reina clicant aquest botó![/button]

 

Un resum molt ràpid de cada cursa abans que escolteu el programa:

Eli Iserbyt triomfa al sub23, pressionat per Niewenhuis però no per Pidcock, que va naufragar escandalosament a la categoria sub23 masculina.

Cursa boja la sub23 femenina plena d’alegria amb Evie Richards imposant-se a una ciclista molt prometedora, l’holandesa Ceylin del Carmen.

A la prova elit femenina, la potència associada a la joventut de Sanne Cant va acabar sent clau per guanyar la cursa més disputada del cap de setmana sobre una incombustible Katherine Compton.

I per acabar, el que s’esperava que fos una gran festa holandesa amb Mathieu Van der Poel, va acabar en drama pel ciclista dels Països Baixos.

Probablement es tracta de la gran sorpresa d’aquests Campionats del Món, ja que molts donaven per fet una victòria de Van der Poel, però l’equip belga fa treballar a la perfecció i Wout Van Aert va rematar la feina amb el seu tercer Arc Iris consecutiu!

Sortim del fang per parlar d’actualitat i l’actualitat ens porta a la Volta a la Comunitat Valenciana, on Alejandro Valverde ha demostrat seguir sent l’enorme ciclista que sempre ha estat i s’ha adjudicat la general i dues etapes!

Seguim voltant pel món, en aquests moments de temporada ja se sap, i ens fixem, entre d’altres, a una nova victòria de Joseph Areruya! Quines ganes tenim que aquest ciclista acabi arribant al World Tour!

S’acaba el programa i encara no n’han dit res, estareu pensat… Tranquils! Avui finalitzem l’Etapa Reina de la millor manera: Descobrint un nou ciclista a l’EmMARCat! Avui és torn de Mads Pedersen!! Ciclista danès de l’equip Trek Segafredo!

Ah! I no us ho hem comentat però avui a l’Etapa Reina estem eufòrics, ja que el nostre Roger Castillo ha estat pare!!

La nena té la sort d’assemblar-se a la mare i per tant serà molt guapa! Moltes felicitats família!!!