Etapa Reina la d’avui, 05 de marça de 2018, comandada magníficament pel Marc Vives, l’home que setmana rere setmana ens descobreix un nou ciclista a la seva secció de l’EmMARCat!

L’escollit avui és un noi alemany de l’equip Quick Step que inicia la seva segona temporada al World Tour i que respón al nom de Maximilian Schachmann!

Però no us penseu que només parlem del Maximilian avui! De fet, hem dedicat gran part de l’Etapa Reina a repassar una de les curses més divertides per l’espectador i dures pels ciclistes que recordem! L’Strade Bianche ens va encantar!

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_16357″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta l’Etapa Reina del 05-03-2018[/button]

 

Tiesj Benoot, guanyador de la “Eroica” va arribar a Siena que semblava una gàrgola! Però no va ser l’únic, tots els ciclistes acabaven la cursa plens de fang.

Bardet, Van Aert, Stybar, Valverde, Serry, Power, Sagan, Kwiatkowsky, Moscon… No en deixem cap nom per repassar.

També parlem de Bradley Wiggins. Si el Team Sky no té prou amb les acusacions a Froome, ara es suma la noticia sobre el presumpte dopatge del cap de files de l’equip britànic al Tour 2012…

Per cert, que a principis de la setmana passada a Le Samyn la nostra amiga Sheyla Gutierrez va fer sisena a una cursa guanyada per la holandesa Janneke Ensing. En homes va arrassar un Quick Step liderat per Terpstra i Gilbert.

I tenim Paris Niça i Tirrè Adriàtic al tinter, per tant, un programa ben complert! Cliqueu aquest fantàstic botó vermell que presideix la publicació i gaudiu-lo!