Avui us portem una Etapa Reina molt “Molinenca”, ja que hem iniciat el programa parlant amb alguns del seus organitzadors, tots ells membres del club ciclista Sons & Bike de Molins de Rei!

El Marco, el Borja i el Víctor ens han parlat de com es va iniciar el projecte de la marxa ciclista “La Molinenca” i la feina que ha suposat la organització d’un esdeveniment com aquest.

Cal destacar que tot i que ja no hi ha places per participar-hi, ja que van esgotar-se en tant sols set dies, si algú s’anima a gaudir de La Molinenca pot fer-ho donant un cop de mà en diferents tasques posant-se en contacte amb la organització! Aquí en teniu l’enllaç del contacte dels amics de Sons & Bike.

I molt important! La Molinenca és una marxa sense ànim de lucre! Al final de la prova es farà un sorteig de material pels participants.

Bé, els amics de Sons&Bike ens han explicat moltes altres coses sobre el seu club ciclista i sobre la Molinenca, així que us aconsellem que escolteu el podcast clicant el següent botó.

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_16852″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta del podcast de l’Etapa Reina del 07-05-2018[/button]

 

No, no ens oblidem. Amb el mes de maig ha començat la que probablement sigui la millor cursa per etapes de la temporada: Ja tenim aquí el Giro d’Itàlia!

Avui toca repassar les tres etapes que enguany s’han disputat a Israel (sí, a Israel…) i fer una mirada general al recorregut d’aquest Giro i als principals favorits per vestir la maglia rosa a Roma i per ser protagonistes a les carreteres italianes!

I lamentem no haver tingut temps de parlar de dos amics del programa que han estat protagonistes aquesta setmana.

La primera la és la Sheyla Gutiérrez, que està mostrant-se intractable a la Xina, guanyant el tour de Zhoushan i una etapa de Guizhou.

D’altra banda hem vist una gran versió del gran Edu Prades, que ha fet un espectacular Tour of Yorkshire sense el premi d’una victòria però deixant una imatge impressionant!

Bona setmana a tothom.i gaudiu del Giro!!