A l’Etapa Reina d’avui us parlarem de com han començat les dues grans curses per etapes de la temporada: el Giro Rosa i el Tour de França!

Després de les tres primeres etapes del Giro Rosa, poques conclusions de cara a la general podem treure, ja que les dues etapes en línia han acabat a l’esprint, tot i això, us hem destacat algunes protagonistes i fins i tot ens hem aventurat a nomenar favorites pels dies clau de la cursa, que en principi han de ser dimecres, divendres i dissabte amb la pujada al Zoncolan!

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_17386″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica i escolta el podcast de l’Etapa Reina del 09-07-2018!![/button]

 

Us animem a seguir la cursa a la web http://www.pmgsport.it/. No és en directe, però a partir de les cinc de la tarda podreu veure en “fals directe” els darrers quilòmetres de cada etapa!

Deixem el Giro però no abandonem el ciclisme femení, ja que ens fa moltíssima il·lusió dir-vos que la molinenca Marta Torà ha estat segona a la Asturias Bike Race!

Hem tingut la sort de parlar amb la Marta i ens ha fet cinc cèntims de com va anar la cursa.

Cinc minuts se’ns han fet molt curts i ens hem quedat amb les ganes de saber molt més sobre tot el que fa la Marta, així que de cara a finals de temporada buscarem un dia per convidar-la a la ràdio, però mentrestant podeu seguir-la a instagram clicant aquest enllaç!

Tenim vint minuts… Us sembla que parlem una mica del Tour?

Només portem dues etapes però ja hem vist rodolar per terra alguns dels màxims favorits com Chris Froome o Richie Porte, i perdre temps per averíes a Nairo Quintana

A més hem gaudit d’un esprint entre els millors especialistes del món a la primera etapa amb victòria pel colombià Gaviria i també hem gaudit d’una victòria incontestable de Peter Sagan (amb maillot groc inclòs) a la segona etapa.

Avui contrarellotge per equips que pot ser bastant decisiva per la general d’aquesta edició!

Per cert, a partir de demà, tothom a escoltar els amics del Repetxó a Ràdio Vilafranca! Allà hi fan la Tourtúlia! Una forma distreta d’escoltar en directe les etapes del Tour!