No us podeu perdre l’Etapa Reina d’avui! Perquè, com fan a altres emissores, nosaltres també posem la ràdio de l’inrevés!

I veient el resultat… potser ho podríem fer més sovint! Perquè el Marc Vives s’ha mostrat excels dirigint una hora de ciclisme a ràdio Molins de Rei! Perfectament acompanyat des de l’estudi Miquel Armengol per la Bicipèdia i amb el Roger Castillo fent de les seves en connexió telefònica.

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_16168″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta L’Etapa Reina clicant aquest botó![/button]

 

Comencem el programa parlant de ciclocròs, perquè és cert que el Mundial marca el final de la temporada, però aquesta setmana encara s’han disputat proves amb la participació de les i els millors ciclistes del Món.

Seguim el programa amb l’emissió de l’entrevista que vam fer a la Ceylin del Carmen Alvarado la setmana passada, només dos dies després de convertir-se en subcampiona del món sub23 de ciclocròs.

Amb una noia tan simpàtica com és la Ceylin, vam gaudir i riure molt xerrant de ciclocròs i de la magnífica temporada que ha completat! També podeu accedir a l’entrevista clicant aquest enllaç!

És el moment de donar un cop d’ull a l’actualitat, per tant parlem del Trofeu Laigueglia, la Volta a Múrcia i Colombia Oro y Paz!

Per tant, això ens condueix a parlar dels seus protagonistes:

El Roger Castillo ha aprofitat la victòria de Moreno Moser a Laigueglia per dedicar-li el seu minut de glòria setmanal. Aquesta vegada una cançó que probablement us produeixi urticària quan l’escolteu…

A Múrcia parlem de LuisLe i d’Alejandro Valverde i a Colòmbia tenim molta teca perquè ha estat una volta per etapes magnífica guanyada per un dels nostres EmMARCats!!

Potser no és elegant per part nostre col·locar-nos medalles, però què voleu que us diguem… Ens les mereixem!

Fa gairebé un any us presentàvem l’Egan Bernal, uns mesos després el va fitxar l’Sky i ara ha guanyat una prova competint amb ciclistes de primer nivell mundial!! Prepareu-vos a veure com treiem pit quan guanyi el seu primer Tour… Perquè el guanyarà, ja veureu!

Acabem l’actualitat viatjant a l’Àsia i repassant el que ha passat al Tour de Dubai, on els esprínters són els amos i senyors, en especial hem vist molt en forma l’italià Viviani, que estem convençuts que completarà una gran temporada.

I enllestim aquesta gran Etapa Reina de la millor manera possible: Descobrint un nou jove talent!

Aprofitant la Colombia Oro y Paz, tornem cap al país cafeter per conèixer Álvaro José Hodeg! Un ciclista que haurem de seguir de ben a prop, ja que pot convertir-se en peça clau de les victòries de Gaviria aquesta temporada!

Gran, gran, gran programa avui. Ja sabeu, cliqueu el botó vermell i gaudiu-lo fort!

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_16168″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta el podcast del programa clicant aquest botó![/button]