Ahir, 11-03-2018, un noi de Sabadell que es diu David de la Cruz, va guanyar la darrera etapa d’una de les més grans curses per etapes del calendari internacional.

Es dona la circumstància que l’any passat ja havia guanyat la mateixa etapa i volem destacar la dificultat que té fer-ho a una estructura diferent.

Dóna gust fer un programa de ràdio ciclista com aquest tot just 24 hores després de viure una jornada històrica pel ciclisme català com la que vam gaudir ahir a la Paris Niça!

 

[button link=”http://radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_16419″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica aquí i escolta el podcast de l’Etapa Reina del 12-03-2018![/button]

 

També ahir, 11 de març de 2018, un noi de Vilanova i la Geltrú que es diu Marc Soler, va aconseguir la seva primera victòria al World Tour i ho va fer d’una manera espectacular, atacant des de lluny i lluitant a una mena de contrarellotge individual contra tots els principals favorits de la cursa.

Una actuació, la del Marc, de les que creen afició i fan que el ciclisme torni a les portades de la premsa del país.

Aquesta setmana, com no podia ser d’una altra manera, l’Etapa Reina es centrarà a analitzar i celebrar les victòries dels ciclistes catalans a la Paris Niça.

Però no només això, farem tastets d’actualitat amb la Ronde van Drenthe femenina i la Tirreno Adriàtic, que encara no ha finalitzat però que tot apunta a que guanyarà el polonès Michal Kwiatkowski.

L’EmMARCat d’aquesta setmana el dediquem a descobrir un nou valor del ciclisme francès que a molts ens va sorprendre a la passada Strade Bianche. Valentin Madois!

També hem aprofitat per trucar i desitjar molta sort al Joan Font i l’Ignasi Àvila, que dimecres marxen cap a Rio per competir als Mudials de Paraciclisme en pista que es disputen al Brasil la propera setmana. Estem amb vosaltres campions!!

Per acabar el programa anem cap a Milà, ja que dissabte es celebra el primer Monument de l’any! La Classicissima Milà-Sanremo torna amb la incògnita eterna de si el Poggio decidirà una cursa on històricament s’han imposat els esprínters.

I tot aquest contingut en només una hora de ràdio ciclista a Molins de Rei de la mà del Lluís Arias, el Roger Castillo, el Marc Vives i el Miquel Tort! Ep!! Que som l’Etapa Reina!!