Només queda una setmana per l’inici de la gran festa del ciclisme català! La Volta ja és aquí i els aficionats estem d’enhorabona perquè com cada any, els millors ciclistes del planeta es donen cita a les nostres carreteres per disputar una de les millors curses per etapes del calendari.

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_13739″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta el podcast del programa clicant aquest botó.[/button]

A l’Etapa Reina avui hem tingut el plaer de parlar amb en Rubèn Peris, director de la Volta i apassionat del ciclisme que treballa amb el seu equip durant tot l’any per preparar un gran esdeveniment com aquest.

En Rubèn ens ha explicat el recorregut d’enguany, la contrarrellotge per equips a Banyoles, l’etapa de la Molina, l’ascensió a la Musara abans d’arribar a Reus o la brutal pujada a Lo Port.

A més, hem plantejat al Rubèn diverses qüestions com la situació del ciclisme a Catalunya, les dificultats que suposa organitzar una gran prova com la Volta pel que fa a la cerca de patrocinadors, les hostesses als podis, els reptes pel futur…

En fi, ha estat un plaer parlar amb el màxim responsable de la Volta.

Després de l’entrevista, hem dedicat el programa a analitzar, etapa per etapa, com serà la Volta 2017 i quins seràn els seus protagonistes.

I per acabar us parlem també del que ha donat de sí la setmana ciclista, amb la Paris Niça i la Tirreno Adriatico.

Tot això amb la mirada posada al proper dissabte, el dia que es celebra el primer monument de l’any. La Milano-Sanremo.