Hola amics del ciclisme!

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_15385″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica aquest botó i escolta l’Etapa Reina del 13-11-2017![/button]

 

Avui, com cada setmana, us portem una hora de l’esport que ens encanta i ens enamora!

Comencem repassant l’actualitat, destacant els resultats que s’han donat al cap de setmana a les curses de ciclocròs.

A Gavere hem vist el retorn de Van Aert, que va guanyar a Van der Poel. Tot i això cal dir que l’holandès va ser molt superior a la resta i es va veure perjudicat per una avería que el va fer baixar a la tercera posició.

També a Gavere, Van Loy va guanyar la categoría femenina, cursa en la que Cant, que porta una temporada espectacular, només va poder ser cinquena.

Ah! I per acabar amb Gavere, el programa l’Etapa Reina tenim un nou referent, es tracta del japonès Yu Takenouchi. Ja hi anirem parlant…

D’altra banda, a Elorrio es va disputar la Copa d’Espanya amb victòria d’un Felipe Orts que està intractable! Segón va ser Aitor Hernández i tercer Ruiz de Larrinaga.

En categoría sub 23, Jofre Cullell no va poder aquesta vegada amb un imponent Feijoo. Pel que fa a les dones, la britànica Wyman va donar un recital i es va imposar sobradament a Aida Nuño i Lucía González.

Deixem l’actualitat i el ciclocròs per començar a fer un cop d’ull a les plantilles WT per aquest proper 2018.

Comencem per ordre alfabètic i la primera que trobem és la de l’AG2R, seguim per l’ASTANA i finalment analitzem el BAHREIN!

Ep! I no patiu que no ens en hem oblidat! També hem fet l’EmMARCat! Avui el Marc ens descobreix un ciclista alemany del Team Sunweb. En Lennard Kamna!!

Esperem que gaudiu de l’Etapa Reina com ho fem nosaltres! Bona setmana ciclistes!!