Avui tenim Etapa Reina sota mínims amb la participació de només dos dels quatre col·laboradors habituals del programa i clar, això afecta a la qualitat del programa… Però positivament!!

Avui el Marc Vives i el Miquel Tort us analitzen perfectament l’actualitat ciclista!!

Capbussats a les proves belgues de les Ardenes, podeu imaginar que l’Etapa Reina d’avui la iniciarem parlant de la magnífica Amstel Gold Race que vam viure el passat diumenge tant en categoria femenina com masculina!

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_16693″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica per escoltar el podcast de l’Etapa Reina del 17-04-2018[/button]

 

Una cursa espectacular que ha guanyat molt amb el canvi de recorregut dels darrers anys, ja que entre els favorits podem trobar ciclistes molt diferents! Des de la potència de Sagan o Van Avermaet a escaladors com Gasparotto o Valverde.

A més us portem la millor prèvia de les dues grans proves que podrem gaudir aquesta setmana, parlem de la Fletxa Valona de dimecres i del quart Monument de l’any: Lieja-Bastonya-Lieja!

Ah! Una cosa que ens encanta, les dues tenen edició femenina! Així que tothom a gaudir del millor espectacle ciclista aquesta setmana amb les curses ardaneses!!