Avui us portem la darrera Etapa Reina de la temporada abans de les vacances d’estiu. Oooooh! Tot i això, us hem preparat un programa molt complert, possiblement un dels més potents de l’any, mireu:

Comencem fent-vos un gran resum del que ha donat de sí el Giro Rosa! I no només us parlem de l’Annemiek Van Vleuten!! Analitzem molts noms de ciclistes que han aprofitat la gran cursa per etapes de la temporada per buscar el pic de forma i destacar!

Jolien d’Hoore, Eider Merino, Ane Santesteban, Ashleigh Moolman-Pasio, Ludwig Cecile Uttrup, Amanda Spratt, Rossella Ratto… Les millors ciclistes del món s’han disputat un Giro espectacular on la muntanya i el Zoncolan han estat protagonistes.

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_17448″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica i escolta el podcast de la darrera Etapa Reina de la temporada![/button]

 

Ep! Ara que ho penso… Hi ha molts més programes de ràdio en català que us parlin de ciclisme femení? Hi ha altres espais que us facin un resum de mitja hora del Giro Rosa en català?

Estem molt contents d’haver assolit una igualtat tant notable entre ciclisme masculí i femení! Era un propòsit del programa des de la segona temporada i cada vegada estem més a prop d’aconseguir-lo plenament!

Per cert! Que al Giro s’estrenava un Movistar amb la igualadina Lorena Llamas que, tot i treballar per la Mavi i la Eider, ha aconseguit una més que destacable 23a posició a la general final!

Del ciclisme femení passem a una de les seccions de les que estem més orgullosos del programa:  L’Emmarcat!!!

Sí, no només som els únics que parlen de ciclisme femení sinó que també som els únics que us descobreixen joves ciclistes júniors o sub23 amb projecció per arribar i destacar al World Tour!

Avui el torn és per un belga amb una història brutal que us aconsellem que no us perdeu… Un tio que només fa un any que va començar a practicar ciclisme i que ja és una de les grans promeses del país!!

Avui el Marc ens emmarca a Remco Evenepoel!!

D’aquí a uns anys serà un crack i vosaltres podreu dir que vau ser els primers a conèixer-lo!

Per acabar el programa parlem del Tour de França!

Després d’una primera setmana de poques emocions, diumenge vam viure una etapa boja entre Arras i Roubaix. Caigudes, averíes, èpica… Tot això va provocar un debat: És bo que el Tour incorpori etapes amb pavé? El Roger Baldomà, aficionat ciclista i amic de l’Etapa Reina, ens dóna el seu punt de vista!

I bé, rematem el programa d’avui parlant de Tour, però amb aquella nostàlgia de pensar que finalitzem temporada i que no us podrem explicar moltes coses que passin des d’ara fins al setembre, quan tornem a iniciar un nou any amb energies carregades i amb la il·lusió de parlar i debatre del que més ens agrada… L’esport rei! El ciclisme!!

Bon estiu!!!