Cinquena temporada! Qui hauria dit fa uns anys que un programa radiofònic de ciclisme fet per una colla de brètols podria durar tants anys en antena!

Doncs bé, l’Etapa Reina torna per parlar de ciclisme a ràdio Molins de Rei, amb les piles carregades, amb moltes ganes de gaudir debatent sobre una de les nostres passions i enguany amb el compromís de seguir parlant-vos de ciclisme femení, ciclocròs i ciclisme en pista!

L’inici de la temporada coincideix amb el final de la Vuelta a España, així que hem dedicat gran part de l’Etapa Reina d’avui a analitzar i opinar sobre la tercera gran volta de la temporada.

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_17678″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Cinc temporades! Escolta l’Etapa Reina d’aquesta setmana clicant aquí![/button]

 

Recorregut, protagonistes, sorpreses, decepcions… intentem repassar-ho tot! Tot i això segur que ens hem passat coses per alt, si és així, feu-nos-ho saber!!

L’actualitat del ciclisme femení ve marcada per la gran actuació de la Mavi Garcia, la Lorena Llamas i l’Eider Merino al Tour d’Ardèche, però també per la celebració de la Madrid Challenge celebrada coincidint amb el final de la Vuelta.

Ah! I ciclocròs! Perquè el proper cap de setmana comença la copa del món amb la celebració de la primera prova a Waterloo. No us ho negarem, tenim ganes d’enfangar-nos!

De moment, estem molt contents amb el podi aconseguit per l’amiga Ceylin del Carmen Alvarado, darrere Lechner i Arzuffi.

Tot això i alguna coseta més ho trobareu al programa d’avui! Us hi esperem!!