Avui comencem l’Etapa Reina amb la que per nosaltres ha estat la notícia de la setmana, la que més il·lusió ens ha fet: La victòria de l’Edu Prades a la segona etapa del Tour de Provence!

No és fàcil arribar al World Tour, a un equip punter com Movistar i guanyar a la primera de canvi, el que ha aconseguit l’Edu té molt de mèrit i està a l’abast de pocs ciclistes, així que el felicitem i estem segurs que com aquesta en vindrem moltes més!

 

 

A més, l’Edu ha tingut l’amabilitat d’atendre’ns i contestar a les preguntes que li hem fet des del programa, així que a més de bon ciclista, també demostra ser molt bon tio. Vaja, que estem a tope amb ell!

Repassem resultats d’altres curses com Colòmbia, Múrcia, Almeria, Laigueglia o Oman i anem fent punta al llapis esperant Omloop Het Nieuwsblad, l’inici de la temporada de pedres que arriba en només dues setmanes.

Per cert, dijous també comença la Setmana Ciclista Valenciana amb la participació del Massi Tactic i de moltes altres ciclistes catalanes de diversos equips.

A València veurem molt de nivell amb ciclistes de primer nivell mundial, així que per poc que pogueu, val la pena apropar-vos-hi.

Acabem el programa amb l’anàlisi de dues estructures World Tour 2019, avui ens fixem en l’equip Education First i en el Jumbo Visma.

Tot això, GRATIS!

A què esperes? clica al Play! Va!!