Bona tarda i benvinguts a l’Etapa Reina!

Quines ganes teníem de tornar a dir aquestes paraules!! I és que ja feia més d’un mes i mig que vam tancar la tercera temporada i ens hem deixat de comentar moooooltes coses! El Tour, la Klasikoa, la Vuelta…

Però no patiu! Avui comencem temporada amb les piles carregades i amb tota la informació del Mundial que ahir va començar a Bergen i que finalitzarà el proper diumenge amb la prova en ruta masculina.

Per aquest motiu dedicarem el gruix del programa als Mundials, a repassar els equips favorits i a especular sobre quin tipus de cursa es viurà, tant en categoria femenina com masculina.

Però això no és tot! La quarta temporada de l’Etapa Reina la iniciem amb una de les nostres seccions estrelles, L’EmMARCat!

Avui el Marc ens porta una secció especial, amb tanta informació que us empatxareu de noms interessants pel futur del ciclisme, ja que repassarà les principals curses sub-23 disputades durant l’estiu.

I poca cosa més a afegir, només us volem transmetre la felicitat i la il·lusió que ens fa de tornar, un any més, a portar-vos el millor ciclisme a Ràdio Molins de Rei!

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_14910″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta l’Etapa Reina clicant aquest botó![/button]

Visca el ciclisme!