És l’hora dels adéus, ens hem de dir… Fins l’any vinent!

No marxem per sempre, però clar, el calendari és capritxós i els propers dos dilluns són Nadal i Cap d’any, així que ens veiem obligats a deixar el programa fins al dia 8 de gener!

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_15691″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta la darrera Etapa Reina de l’any! Clica per gaudir del podcast!![/button]

En fi, no patiu perquè us seguirem parlant de ciclisme a la web i a les xarxes socials.

Dit això, comencem un programa ple d’actualitat, primer de tot parlant de ciclocròs, amb el repàs d’una gran quantitat de proves de nivell, com la prova del Campionat del Món disputada a Namur, el ciclocròs internacional de València o la prova de la Copa catalana que es va córrer al Morell.

Ep!

I passem del fang del ciclocròs al terreny més fangós i desagradable del ciclisme: El dopatge.

Sí, no podem mirar cap a una altra banda després de la notícia del positiu de Chris Froome a la Vuelta a Espanya. Per saber-ne més de les propietats i les contraindicacions del Salbutamol ens posem en contacte amb el nostre farmacèutic de confiança, L’Eloi Merencio de Farmàcia Naudin!

A més, aquesta setmana també tenim el cas del Lotto NL i la polèmica amb dos joves ciclistes de l’equip i l’esprinter gadità resident a Andorra, Juanjo Lobato.

Ambdós són temes desagradables que no ens agrada tractar.

Per canviar l’estat d’ànim necessitem una bona dosi d’alegria, i l’alegria ens la porta Empile en forma de samarreta! Procedim al sorteig de la primera samarreta que ens cedeixen i el guanyador és en Xavi Tamayo. Moltes felicitats Xavi! Que la gaudeixis!

A totes les que no l’heu guanyat… Tranquil·les! Hi haurà més oportunitats d’emportar-se premis! 🙂

Per acabar, hem fet una mica de comiat de temporada posant-nos nostàlgics. Quins grans moments hem passat aquest any a l’Etapa Reina!

I per acabar del tot, mireu, fa molts programes que dediquem aquesta hora de ciclisme al Jordi Sánchez, al Jordi Cuixart, a l’Oriol Junqueras i al Joaquim Forn. Avui no els hi dedicarem a ells i a les seves famílies tot i que ho mereixen més que mai.

Avui dediquem el programa a tots els ciclistes que han perdut la vida a la carretera. A ells i a les seves famílies. Volem un 2018 sense víctimes.

Gràcies per ser-hi i fins aviat!