Avui tenim Etapa Reina en majúscules!

Comencem el programa parlant de ciclocròs amb un protagonista molt clar: Mathieu Van der Poel! El ciclista holandès ha aconseguit una fita històrica igualant el rècord de 30 victòries en una temporada del llegendari Sven Nys.

També volem destacar les 17a i 16a posició a les curses de dissabte i diumenge de l’alacantí Felipe Orts, que ha completat un any espectacular en el que ha representat la deva primera temporada a la màxima categoria del ciclisme mundial.

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_16231″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica aquest botó per escoltar el podcast de l’Etapa Reina![/button]

 

I uns resultats que ens han fet molta il·lusió: 4a i 3a posició de Ceylin del Carmen Alvarado a aquestes respectives curses!!

Com està acabant la temporada la ciclista holandesa! Brutal! Penseu que està corrent amb les elit i només té 19 anys! Ens alegrem moltíssim i ens declarem fans incondicionals de la Ceylin, amb qui vam parlar després de guanyar la medalla de plata a Valkenburg 2018.

Si encara no sabeu qui és la Ceylin, clicant aquest enllaç podeu reviure l’entrevista!

Deixem el ciclocròs per mirar cap a casa nostra, perquè només queda un mes perquè comenci la 98a edició de la Volta a Catalunya. Per aquest motiu, avui hem parlat amb el director de la prova, el sr. Rubèn Peris.

Aprofitem per agraïr a la organització de la Volta i al seu director les facilitats que ens han posat per concertar aquesta entrevista.

Si us interessa llegir l’entrevista, podeu clicar sobre aquest enllaç.

Seguim parlant d’actualitat, ja que hem gaudit de ciclisme d’un nivell altíssim a la Volta a Algarve i la Volta a Andalusia.

I l’actualitat ens ajuda a enllaçar amb la que possiblement és la pitjor secció esportiva de la radiodifusió catalana, l’anomenem el Minut de glòria i ens la porta el Roger Castillo.

Avui ens tornem a capbussar al ciclisme africà per conèixer Amanuel Ghebreigzabhier, flamant campió en carretera del seu continent. La cançó que ha trobat avui el Roger està més agafada amb pinces que mai.

Després d’aquest despropòsit arribem a la secció estrella del programa! Avui a l’emMARCat tenim el plaer de descobrir un ciclista suïs que comença el seu segón any al World Tour: Kilian Frankiny!

Finalitzem el programa amb il·lusió, ja que aquest dissabte comencen les clàssiques de pedres amb la celebració de la Omloop Het Nieuwsblad!

Gaudiu del programa!