El darrer programa de l’any és un autèntic programàs!

Per començar tenim la sort de parlar amb una de les grans ciclistes italianes del moment, la Rossella Ratto!

La Rossella està a punt de començar la seva segona temporada a l’equip Cylance Pro Cycling, i des de la concentració al Teide ens explica com ha arribat al ciclisme professional, com valora el 2016 i que n’espera del 2017!

I no ens movem d’Itàlia, ja que el Miquel ens descobreix una altra grandíssima ciclista d’aquest país, l’Elisa Longo Borghini!

I per acabar el Marc ens presenta un noi amb un cognom difícil de pronunciar, però que probablement ens en farem un fart ben aviat. Tao Geoghegan Hart.

Diuen que serà el futur del ciclisme anglès i nosaltres us en parlem ja, perquè quan triomfi vosaltres pugueu dir que ja el coneixíeu!

Un autèntic prugramassu!! No us podeu queixar!

Que tingueu molt bones festes! Gaudiu de la família, dels retrobaments, dels àpats… Sigueu feliços i feu feliços a qui us envolten! Nosaltres tornarem el 2017 amb les piles carregades i amb moltes ganes de portar-vos el millor ciclisme!

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_13073″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolteu el programa que us hem preparat per acabar l’any clicant aquest botó![/button]