Després de dues setmanes sense parlar de ciclisme, la veritat és que ja necessitàvem posar-nos davant dels micròfons de Ràdio Molins de Rei i compartir la nostra passió amb l’audiència!

Ep! I avui amb un programa molt interessant!

 

 

Interessant perquè hem començat parlant sobre l’equip Massi Tactic, una estructura de nova creació amb llicència UCI que representa una notícia genial pel ciclisme català i per l’esport femení en general.

Hem xerrat amb la Mireia Benito, corredora de l’equip, que ens ha explicat com va iniciar-se en el món del ciclisme, com ha acabat arribant a professionals i d’on ha sorgit el projecte Massi Tactic. A més hem fet un cop d’ull a les diferències abismals entre el ciclisme masculí i el ciclisme femení.

El Massi Tactic és un projecte molt il·lusionant que comença i que funciona per pura passió, la que posen equip tècnic, directiu i ciclistes per fer realitat un somni.

Seguirem amb molta atenció aquesta iniciativa, recordeu: Podeu mirar què fan a @massitactic i a la Mireia la trobareu a @mirebp.

Parlant de passió, avui al programa també ens acompanyen els Sons and Bikes, un club ciclista que tot just compleix el seu primer any de vida i que ja ho peten fort amb la organització de marxes com la Molinenca, amb un circuït de 47 kilòmetres per Collserola.

Han vingut a visitar-nos el Borja i l’Ester, dos membres del club que ens han explicat com han estat els inicis, quin calendari fan i quines avantatges té fer-se soci d’un club ciclista com Sons and Bikes.

Acabem el programa fent un repàs general al que ha donat de sí el cap de setmana, destacant la penúltima prova de la copa del món de ciclocròs a Pont Chateau, amb victòries de Marianne Vos i de… notícia! Wout van Aert!

També hem tingut Santos Tour Down Under, i copa del món de pista amb dos tops 10 de l’Helena Casas a Nova Zelanda.

I, pels frikis, avui comença la Tropicale!

 

Per cert, aquest programa va dedicat al Marc Vives, que no només és el tio que en sap més de ciclisme de tot el programa, sinó que també és el més guapo! Ànims company!