Avui portem un programa especial que ens fa molta il·lusió fer! Una Etapa Reina diferent!

Diferent perquè no estem massa acostumats a parlar dels temes que avui us portem. Vessants del ciclisme que sovint no tenen tota l’atenció dels mitjans que mereixerien.

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_15198″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica aquí i gaudeix del podcast de l’Etapa Reina![/button]

 

A l’Etapa Reina vam iniciar la tercera temporada amb el compromís d’aprendre i divulgar el ciclisme en pista i el ciclocròs.

I penseu una cosa, parlar de ciclisme en pista es fa molt més senzill quan tenim estrelles mundials que parlen el nostre idioma i que triomfen a totes les proves que participen!

Parlem d’Albert Torres, de Sebastià Mora, d’Helena Casas i de moltes altres com Alba Diez.

Aquest cap de setmana l’Albert Torres ho ha tornat a fer! I de quina manera! S’ha convertit en campió d’Europa d’Òmnium d’una forma espectacular! Ens ho explica detalladament el Roger Castillo!

I de la pista passem al fang. Dediquem uns minuts a fer un primer apropament al ciclocròs. Un espai que hem titulat Ciclocròs per principiants!

Us expliquem què és el ciclocròs, quin calendari segueix, quines proves podem gaudir a casa nostra i quines en son les principals figures.

Acabem el programa amb un repàs a l’actualitat ciclista mundial i amb un cop d’ull al Tour 2018, del qual ja s’han presentat les etapes. Serà el cinqué de Chris Froome?

Esperem que gaudiu del programa! Us esperem la setmana vinent!!