La temporada per fi comença!!

Bé, que no se’ns enfadi ningú, la temporada en sí ja fa dies que ha començat i ja hem pogut veure curses interessants i espectacle, però aquest proper dissabte comencen les pedres i amb elles les clàssiques, i amics i amigues, aquest ciclisme no es pot comparar amb cap altre.

El cap de setmana tenim Omloop i Kuurne, i dedicarem part del programa a repassar-ne els inscrits. No patiu que durant la setmana en parlarem extensament a les xarxes socials de l’Etapa Reina i us donarem la tabarra tant com puguem amb els favorits a guanyar cadascuna de les dues clàssiques.

 

 

Abans però, us posarem al dia del que ha passat aquesta setmana a curses de nivell com Andalusia, Algarve, Haut Var i del que està passant a UAE i Rwuanda. Si us heu perdut alguna d’aquestes proves, aquesta és la vostra oportunitat.

Ep! I de ciclisme femení no direu ni piu?

Sí! Clar que sí! Perquè s’ha disputat la setmana ciclista valenciana amb equips de primer nivell mundial i amb moltes ciclistes catalanes, entre elles les components de l’equip Massi Tactic, primera estructura catalana de la màxima categoria World Tour femenina.

No només repassarem el que va passar a la cursa, sinó que comptarem amb la Mireia Benito, ciclista de l’equip, que ens ha explicat com ha estat l’experiència de participar a prova d’aquesta magnitud.

No ens oblidem res?

La secció que més us agrada del programa, la que cada setmana us descobreix un ciclista que encara no coneixeu però que té potencial suficient per petar-ho els propers anys! L’EmMARCat!!!

L’EmMARCat d’avui és un altre colombià!… Un altre? però que no s’acaben mai o què?

Doncs sembla que no! Us recordem que aquí ja us vam presentar, quan encara ningú els coneixia a noms com Egan Bernal, Ivan Ramiro Sosa, Daniel Felipe Martinez i Álvaro José Hodeg. Doncs a aquesta llista n’hi afegirem un altre: Sergio HIGUITA!!

Si voleu saber d’on ha sortit aquest tio que ha començat la temporada d’una forma tant aclaparadora, ja sabeu, cliqueu el play i us ho explicarem TOT!