Avui ens ho hem passat teta fent l’Etapa Reina! I crec que si escolteu el programa, us ho passareu tan bé com nosaltres, mireu:

Hem començat parlant de ciclocròs, i per fer-ho hem hagut de desplaçar-nos fins a Japó!

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_15570″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica aquest botó per escoltar el podcast de l’Etapa Reina del 4-12-2017![/button]

 

Pensareu: Ah! Aquests frikis ens parlen de Japó perquè segur que allà hi ha en Yu Takenouchi! Doncs heu encertat! Però aquesta no és la gran noticia que ens arriba de terres nipones, el que més ens ha sobtat és que a la cursa disputada a Utsonimiya i pertanyent a les cyclocross ha guanyat… Felipe Orts!

Que hi fa un de Vila Joiosa corrent al Japó? Doncs no ho sabem, però la qüestió és que el tio ha arrasat i ha tret més de dos minuts i mig al segon!

En fi, deixem el Japó i tornem cap a Catalunya ja que aquí s’hi ha disputat a la Garriga una prova de la Copa Catalana.

En dones, la sub23 Magda Duran es va imposar a Jordina Muntades i Elisabet Boix. Pel que fa als homes, el guanyador va ser el Gerard Minoves, seguit de l’Albert Poblet (millor sub23) i el Gerard Álvarez.

Agafeu-vos fort perquè comença una setmana plena de curses! Dimecres 6 a Manlleu, divendres 8 a Les Franqueses i divendres 9 a Vic. Tres oportunitats per gaudir del millor ciclocròs català en directe!

Hem deixat el ciclocròs per centrar-nos en la ruta amb la secció estrella del programa: l’EmMARCat!

Avui el Marc ens presenta un ciclista australià que tot i que ha passat prou desapercebut al sub23, té molta qualitat i el 2018 formarà part de la plantilla de l’equip Orica Scott! Lucas Hamilton!

Després de conèixer “el bo dels Hamilton”, el Miquel ens parla dels equips UCI Pro Tour que tenen equip masculí i femení. No són masses però any rere any van creixent.

I ara arriba el gran moment del programa d’avui! La Lorena Llamas, ciclista professional de l’equip Movistar, conversa amb dues noies joves amb molt futur per endavant: l’Ariana Gilabert i la Mireia Trias.

Ens ho hem passat genial, i espero que vosaltres en gaudiu tant o més quan escolteu el podcast!