Avui tenim una Etapa Reina immersa a les dues proves de preparació al Tour, una ja ha començat (Dauphine) i l’altre s’iniciarà el proper diumenge (Suïssa).

Per tant, repassarem perfils i favorits per aquestes dues curses on molts ciclistes es juguen la seva participació i el seu rol a la Grande Boucle.

Per cert, a Dauphiné el Movistar ha donat galons al Marc Soler per liderar l’equip. Tot i que ja ha superat pronòstics i no té cap pressió aquesta temporada després de guanyar París Niça, liderar l’equip a aquesta cursa és un nou pas endavant a la carrera esportiva del de Vilanova. Felicitats i Sort Marc!

[button link=”http://radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_17093″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica aquest botó per escoltar el podcast de l’Etapa Reina del 04-06-2018[/button]

També hem parlat de l’Edu Prades, que porta una temporada notable amb l’Euskadi Murias. Diem notable perquè només la mala sort fa que no poguem dir que és excel·lent. Moltes segones i terceres posicions l’han pribat d’una temporada inoblidable.

I l’EmMARCat!! Avui el Marc ens presenta un ciclista amb una projecció única. Un tio que fa tres anys jugava al criquet i que no havia competit mai en ciclisme, ha estat a punt de fer top10 a una de les curses més exigents de la temporada: el Giro.

Sabeu de qui es tracta? Ben O’Connor!

Doncs ja sabeu, si voleu passar una bona hora de ràdio ciclista en català, cliqueu el botó vermell i gaudiu!!