Seguint la nostra recerca de joves perles del ciclisme per tot el món, avui us presentem a Magnus Cort!

El nostre protagonista d’avui va nèixer a una illa que es diu Bornhom i que es troba al mig del mar Bàltic, entre Suècia, Polònia i el país al que pertany, Dinamarca. Una illa petita, amb bon clima i sense masses desnivells, orografia que ha definit les qualitats principals del Magnus!

Si repassem l’historial de victòries d’aquest corredor, podem pensar que ja està a la seva etapa de maduresa com a ciclista… Però no!  Només té 23 anys i ja porta dues temporades senceres a tot un equip Pro Tour com l’Orica!

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_12623?s=2118″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Cliqueu i deixeu que el Marc us descobreixi Cort, la gran esperança danesa pels esprints[/button]

Després d’arrasar per allà on passava al calendari europeu durant la seva etapa sub23, aquest final de temporada s’ha destapat per al gran públic guanyant dues etapes a la Vuelta a Espanya.

Un dels punts forts de Cort és la confiança que demostra tenir en ell mateix, a la Vuelta, després de no poder competir alguna de les etapes que tenia marcades en vermell, no només no es va desmoralitzar, sinó que va tirar de galons a l’equip i va acabar sorprenent esprinters més veterans amb victòries de prestigi com l’arribada a Madrid!

 

Magnus Cort guanyant a Madrid, a la Vuelta 2016. La fotografía és de Jose Jordan.

 

Però no només destaca a les arribades ràpides! Aquest sprinter també és capaç de rendir en petits grups a curses amb lleus dificultats orogràfiques.

I atenció! Perquè les clàssiques de llambordes poden ser també un bon camp per córrer, ja que té experiències interessants a la seva etapa amateur! En fi, caldrà estar molt atents aquest 2017 perquè la seva progressió és una passada!

Entre ell als homes i Dideriksen a les dones, el futur de la velocitat danesa està assegurat!

3 respostes

Els comentaris estàn tancats.