Seguint la nostra recerca de joves perles del ciclisme per tot el món, avui us presentem a Magnus Cort!

El nostre protagonista d’avui va nèixer a una illa que es diu Bornhom i que es troba al mig del mar Bàltic, entre Suècia, Polònia i el país al que pertany, Dinamarca. Una illa petita, amb bon clima i sense masses desnivells, orografia que ha definit les qualitats principals del Magnus!

Si repassem l’historial de victòries d’aquest corredor, podem pensar que ja està a la seva etapa de maduresa com a ciclista… Però no!  Només té 23 anys i ja porta dues temporades senceres a tot un equip Pro Tour com l’Orica!

Cliqueu i deixeu que el Marc us descobreixi Cort, la gran esperança danesa pels esprints

Després d’arrasar per allà on passava al calendari europeu durant la seva etapa sub23, aquest final de temporada s’ha destapat per al gran públic guanyant dues etapes a la Vuelta a Espanya.

Un dels punts forts de Cort és la confiança que demostra tenir en ell mateix, a la Vuelta, després de no poder competir alguna de les etapes que tenia marcades en vermell, no només no es va desmoralitzar, sinó que va tirar de galons a l’equip i va acabar sorprenent esprinters més veterans amb victòries de prestigi com l’arribada a Madrid!

 

Magnus Cort guanyant a Madrid, a la Vuelta 2016. La fotografía és de Jose Jordan.

 

Però no només destaca a les arribades ràpides! Aquest sprinter també és capaç de rendir en petits grups a curses amb lleus dificultats orogràfiques.

I atenció! Perquè les clàssiques de llambordes poden ser també un bon camp per córrer, ja que té experiències interessants a la seva etapa amateur! En fi, caldrà estar molt atents aquest 2017 perquè la seva progressió és una passada!

Entre ell als homes i Dideriksen a les dones, el futur de la velocitat danesa està assegurat!