Procedent del mateix Moscou, avui us presentem el jove sputnik Mayvey Mamykin! 
Acaba de fer 22 anyets i ja ha completat la seva primera temporada com a professional a l’equip rus Team Katusha del World Tour.
Cal dir que l’any passat competia pel planter d’aquesta mateixa estructura, l’Itera Katusha, on va demostrar molt nivell a curses tan prestigioses del circuit sub23 com el Giro della Valle d’Aosta (on va guanyar una etapa) o el Tour de l’Avenir (on a més d’emportar-se una etapa, va endur-se el premi de la muntanya i va ser tercer a la general final).
Tot i ser el seu primer any a l’elit, ja ha corregut la seva primera Gran Volta, va ser la Vuelta a Espanya i es va mostrar molt combatiu a les etapes muntanyoses entrant a escapades i aconseguint un més que meritori 24è lloc a la General final!
matvey-mamykin

Mamykin a una imatge promocional de l’equip Katusha

El gran estat de forma mostrat a final de temporada va quedar palès a Il Lombardia, el seu primer MONUMENT! On no va perdre mai la cara a la cursa i va colar-se als llocs d’honor fent un més que meritori 16é lloc.
[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_12499?s=2824″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Segur que voleu saber més de Mamykin, oi? Cliqueu i escolteu l’emMARCat!![/button]
Caldrà estar atents cap a on evoluciona aquest espigat escalador, i si el veurem en els llocs capdavanters de les Grans Voltes. De moment encara és molt jove i té tot el futur per endavant!