Seguim el mercat de fitxatges amb els principals moviments de cara a la propera temporada.

🔴 LOÏC VLIEGEN 🔴

Fer un pas enrere per poder-ne fer dos endavant.

Potser això ha pensat Loïc Vliegen per abandonar el BMC i la categoria World Tour per recalar a l’equip Wanty Pro Continental.

Vliegen és un jove molt prometedor del que ja us vam parlar fa cosa d’un any al programa, podeu consultar aquest article clicant aquí!

Creiem que la decisió de Loïc de fitxar per un equip com el Wanty pot haver estat molt encertada, ja que gaudirà de galons i tindrà protagonisme en carreres importants.

🔴 ROHAN DENNIS 🔴

Un dels equips que millor s’està reforçant per la propera temporada és el Bahrein Merida!

Rohan Dennis és un dels millors contrarrellotgistes del món i un ciclista molt versàtil per brillar i treballar per líders a grans voltes.

L’australià tot just ha complert 28 anys, així que a l’equip asiàtic poden viure els millors anys de la seva carrera.

🔴 TEJAY VAN GARDEREN 🔴

L’eterna promesa del ciclisme americà firma per un equip d’eternes promeses!

L’Education First de Vanmarcke o Uran es fa amb un ciclista que sempre està entre els favorits a les curses on participa però que mai acaba demostrant la seva condició.

Van Garderen és un ciclista perfecte per destacar a curses com el Tour of Utah o el Tour de Califòrnia, on l’EF ha de ser protagonista.

🔴 ROMAN KREUZIGER 🔴

Sembla que Roman Kreuziger ha recuperat un gran nivell aquesta temporada i això no ha passat desapercebut per l’equip Dimension Data!

Els sudafricans busquen protagonisme i victòries i estan formant un bloc molt competitiu amb els fitxatges de Valgren i Kreuziger (1r i 2n aquest any a Amstel Gold Race!).

🔴 CARLOS VERONA 🔴

El ciclista madrileny correrà a l’equip Movistar les dues properes temporades.

Verona, de només té 25 anys, porta unes quantes temporades al World Tour amb equips tant potents com el Quick Step o el Mitchelton Scott.

Amb aquest fitxatge el Movistar s’assegura un gregari que pot ajudar els líders de l’equip a la muntanya.

🔴 CALEB EWAN 🔴

El Lotto Soudal ja ha trobat recanvi per André Greipel! Caleb Ewan ha anunciat avui el seu fitxatge per l’equip belga.

Cal dir que el jove i espectacular esprinter no ha viscut la seva millor temporada aquest 2018 amb només 3 victòries, tot i això hem de destacar la segona posició aconseguida a Milà-San Remo.

Amb Ewan, el Lotto Soudal té un corredor per anys i unes quantes victòries segures per temporada.

🔴 GUILLAUME VAN KEIRSBULCK 🔴

Potser, a primer cop d’ull, alguns no donareu massa importància a aquest fitxatge, però es tracta d’un moviment importantíssim!

Guillaume Van Keirsbulck va arribar al World Tour l’any 2010 com a una de les grans promeses de futur del ciclisme belga, en especial per les clàssiques de pavé.

Mireu si apuntava maneres que molts el comparaven amb el mateix Tom Boonen!!!

El Guillaume no va acabar d’explotar i finalment va recalanr a l’equip Wanty, on l’hem vist guanyar a Le Samyn 2017 i ser protagonista a moltes curses importants aquest 2018.

Van Keirsbulck arribarà al CCC-BMC per ser un gregari de luxe de Greg Van Avermaet, que després de perdre Burghard i Oss, necessita ajudants per recuperar el regnat a les pedres!!

🔴 MICHAEL VALGREN 🔴

Un fitxatge ESTELAR!

Michael Valgren ha estat un dels millors ciclistes de la primavera, compaginant i triomfant al calendari de pedres i d’ardaneses!

Recordem que va guanyar Omloop i Amstel i va fer quart a Flandes!!

El danès ha fet el millor any de la seva carrera esportiva i aquest fet no ha passat desapercebut pel Dimension Data, un equip que va molt necessitat de victòries.

Valgren és un ciclista valent i ambiciós que de ben segur donarà protagonisme al seu nou equip!!

🔴 ANDRÉ GREIPEL 🔴

André Greipel deixa el Lotto Soudal després de 8 temporades i correrà pels francesos del Fortuneo Samsic els dos propers anys.

Amb els belgues ha aconseguit guanyar sempre almenys una etapa a una Gran Volta de 2008 a 2017!!

El Gorila ja té 36 anys i segueix sent un dels millors arribadors del món.

🔴 DYLAN TEUNS 🔴

El jove ciclista belga fa les maletes per anar-se’n a l’equip Bahrein.
Teuns va fer un 2017 espectacular i és un valor segur a voltes d’una setmana o clàssiques ardaneses com la fletxa valona, on ja ha aconseguit trepitjar el podi.

En 20 dies (del 22/07 al 13/08) va aconseguir totes les victòries que té al World Tour: El Tour de Valonia, el de Polònia i l’Artic Race of Norway!!

🔴 ALBERTO BETTIOL 🔴

Alberto Bettiol, actualment al BMC, correrà amb l’equip EF la propera temporada!

De fet, el jove ciclista italià va arribar al World Tour de la mà d’aquesta mateixa estructura, que en aquell moment patrocinava Cannondale Garmin.

Fa un parell d’anys us el presentàvem a l’EmMARCat… mireu, mireu.