Avui és el ciclista italià Moreno Moser qui té el dubtós gust de protagonitzar el minut de glòria del Roger Castillo.

I perquè Moser? Doncs molt senzill, perquè després de dos anys i mig sense guanyar, aquest passat diumenge ho ha tornat a fer ni més ni menys que a Laigueglia!

Recordeu que Moreno Moser no és un ciclista qualsevol, de fet apuntava a convertir-se en gran estrella fa uns anys quan capitanejava l’equip Liquigas on també hi corria un tal Peter Sagan.

Moreno Moser ja va guanyar Laigueglia l’any 2012 amb el Liquigas.

 

Fa impressió mirar-ho amb perspectiva, oi? Perquè els dos ciclistes són de la mateixa quinta (Moser del 91 i Sagan del 90) i en aquell moment podia semblar que el Moreno seria el bo!!

Doncs bé, ja sabeu que el Roger té el caprici de destrossar qualsevol bona notícia com ara ha estat la resurecció de Moser, amb una cançó detestable.

Podem despreciar el criteri i el gust musical del Roger, però en cap cas podem retreure-li el contingut i el missatge, que ens deixa un titular ben clar: “Llegó el Moreno”.

 

 

Bé, i després de veure aquest video, si Moreno Moser s’acaba enterant que ha estat protagonista d’una secció com aquesta, probablement esperi un parell d’anys més a guanyar una cursa. Scusa Moreno!