Si fa unes setmanes presentàvem a Kristoffer Halvorsen (ens enorgullim d’haver predit el campió mundial sub23), avui us portem al segon en discòrd, el potent sprinter alemany Pascal Ackermann!

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_12565?s=2313″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Aviat Ackermann brillarà… i vosaltres podreu dir que ja el coneixieu si cliqueu ara aquest botó i escolteu l´emMARCat![/button]

Nascut a Kandel, una petita ciutat situada tant a l’est d’Alemanya que pràcticament limita amb França, Ackermann porta ja un parell d’anys mostrant espurnes de la seva qualitat per competir a etapes de voltes menors del centre d’Europa.

De fet, el jove sprinter de tan sols 22 anys, és l’actual campió sub23 germànic i després de quatre anys corrent per l’equip RadNet Rose, la temporada vinent passarà a córrer al World Tour, ja que ha cridat l’atenció del potent BoraHansgrohe, equip que l’any vinent liderarà el campió del món, Peter Sagan.

Estem segurs que Pascal tindrà galons allà on no estigui Sagan i veurem com respon en sprints de tu a tu davant els galls actuals de les volatas.

Sembla que la factoria alemanya no deixa de generar bòlids per les arribades ràpides… Kittel, Greipel, Degenkolg… I ara Ackermann! Pura potència teutona!

Halvorsen supera per poquet a Ackermann al campionat del món sub23 de Doha 2016 Fotografia: Yorick Jansens

Halvorsen supera per poquet a Ackermann al campionat del món sub23 de Doha 2016 Fotografia: Yorick Jansens

 

 

1 resposta

Els comentaris estàn tancats.