Quarta temporada ja? Què ràpid passa el temps quan t’ho passes bé!

A l’Etapa Reina ens ho passem teta parlant i debatent sobre l’esport que ens agrada, el ciclisme, per això aquestes 130 hores de ràdio en directe han passat tant ràpid! Ja portem 3 anys i ni ens hem adonat!

Doncs bé, ara toca tornar-se a posar al dia amb tota l’actualitat del ciclisme i ho fem en una de les millors setmanes de la temporada: La dels Mundials! Així que iniciem la quarta temporada amb energies renovades i més ganes que mai de parlar de l’esport que ens enamora! 

I amb la il·lusió de seguir coneixent protagonistes! Perquè el programa, a més, ens ha donat la oportunitat de conèixer molts professionals d’aquest esport i adonar-nos de la passió amb què el practiquen. Totes elles persones humils i properes entregades al ciclisme: Sheyla Gutiérrez, Marc Soler, Manel Lacambra, Joan Font, Ignasi Àvila, Edu Prades, Rossella Ratto, Adrià Moreno, Jordi Simon…

I per acabar dir-vos que com que a l’estiu no fem programa, hem tingut temps de fer algun canvi a la web que esperem que us agradi i també hem revisat el nostre logo! La imatge de l’Etapa Reina!

 

Etapa Reina Logo Radio Molins de Rei Llarg copia

 

I vam pensar: L’Etapa Reina? I si agafem la reina més icònica del món i li posem el mallot de campiona del món? I així és com hem vestit amb l’arc iris a l’Elisabet II (vosaltres ara ja podeu dir-li Eli).

I després vam pensar… Uy, potser això ens ha quedat massa monàrquic tenint en compte que som el programa més anàrquic de Ràdio Molins de Rei (Sí, quan es posen a parlar de ciclisme, aquests tios són ingovernables)… Doncs l’anarquia que governa el programa ens va portar a reinterpretar la imatge d’uns chabalots que van revolucionar el Punk als setanta:

 

God Save Cycling Etapa Reina Radio Ciclisme

 

I amb aquestes dues imatges i molta il·lusió comencem una nova temporada. Moltes gràcies a tothom per ser-hi i moltes gràcies a Ràdio Molins de Rei per fer-ho possible!