Tot just ha acabat la temporada ciclista i encara semblen quedar lluny les clàssiques de primavera, però la Rossella Ratto i part del seu equip, el Cylance Pro cycling, ja es troben entrenant durament amb la mirada posada al 2017.

Malgrat el cansament acumulat dels entrenaments de pretemporada, la Rossella ha volgut atendre’ns telefònicament des del Teide, però al parlar amb ella no sembla esgotada, la il·lusió de fer un gran any és més forta que la fatiga.

Ara estic entrenant pensant en les clàssiques. Lieja és un somni.

Només hem necessitat uns minuts parlant amb la Rossela per veure que compleix perfectament molts dels valors que el Manel Lacambra demana a les seves ciclistes: professionalitat, alegria, germanor, passió…

Tenim el millor equip del món, confiem molt en nosaltres.

La Rossella és una apassionada d’aquest esport, i no és per menys, amb un pare enamorat del ciclisme, una mare directora esportiva i dos germans ciclistes professionals, és evident que la petita dels Ratto tenia tots els ingredients per acabar destacant al ciclisme professional!

Els meus ídols són Paolo Bettini i Alberto Contador, com ells, no tinc por a atacar.

Així doncs, estarem molt pendents del que faci la Rossella i tot el Cylance aquesta temporada, perquè lluny de saber quins resultats pugui arribar a aconseguir, a nosaltres ja ens té guanyats!

I no us expliquem més, que no volem fer-vos espòilers de l’entrevista! Gaudiu-la vosaltres mateixos!

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_13073?s=102″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Clica aquí i disfruta amb la simpatía de la Rossella Ratto.[/button]