Alguna vegada heu tingut una medalla d’uns Jocs Paralímpics a les mans?

Segur que les heu vist mil vegades a televisió, penjades del coll dels millors esportistes del món… Els millors del món! Per això mateix poca gent ha tingut el gust de poder-ne tenir una al davant. I de poder-la tocar.

Una medalla paralímpica no la regalen. Els que la guanyen han dedicat la seva vida per aconseguir-la. Hores i hores de treball, sacrificis i esforços. Tota una vida.

Una medalla no la guanya l’esportista ell sol, la guanya gràcies a la seva parella, als seus pares i fills, als seus amics, als seus preparadors… El treball de totes aquestes persones adaptant la seva vida a la de l’esportista, és fonamental perquè aquest acabi assolint l’objectiu.

Imagineu-vos doncs l’increïble valor que té guanyar una medalla.

Dilluns 21-11-2016, el Joan Font i l’Ignasi Àvila, dos paraciclistes catalans que competien per primer cop junts a uns Jocs, van venir en directe al programa a explicar-nos la seva experiència a Rio 2016 i ens van portar la medalla que van guanyar!

Tots els atletes paralímpics són exemples de superació, voluntat i esforç. Ahir l’Ignasi i el Joan ens van tornar a demostrar que a més són un exemple d’humilitat, perquè s’ha de ser molt humil per ser un dels millors del món en el teu esport i venir-ho a explicar a una ràdio de poble, no creieu?

Des de l’Etapa Reina us volem donar les gràcies per l’experiència inoblidable que ens vau regalar dilluns. Potser serà l’única vegada que tinguem una medalla a les mans. O potser no. Potser d’aquí a quatre anys us tornem a rebre amb una medalla daurada!

Ah! I pels que encara no heu tingut la sort de veure i tocar-ne cap, us diré que la medalla és més maca del que imagineu! Més gran, més elegant i pesa molt més del que creieu. Emociona tenir-la a les mans, creieu-me.

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_12850″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Cliqueu aquí i escolteu l’experiència del Joan i l’Ignasi a Rio 2016![/button]

joan-font-ignacio-avila-rio-2016

2 respostes

Els comentaris estàn tancats.