Al programa d’avui us portem tota l’actualitat del ciclocròs amb els resultats del cap de setmana!

Dissabte a Zeven vam viure una cursa dura. On la potència i la tècnica van fer-se elements imprescindibles per lluitar per la victòria. Tan és així, que els guanyadors de les tres categories (sub23 i dones i homes elit) van ser els actuals campions del món d’aquest esport. Això no és un fet casual.

 

[button link=”http://www.radiomolinsderei.cat/#/programs/letapareina/radiomolinsderei_podcast_15508″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Escolta el podcast de l’Etapa Reina del 28-11-2017![/button]

 

Probablement l’home més fort del moment és Mathieu Van der Poel, però l’holandès va tornar a topar-se amb la mala sort de patir una averia que va impedir-li lluitar per la victòria. Malgrat això la seva participació a Zeven va ser espectacular, protagonitzant una remuntada brutal que va servir-li per acabar segon.

La cursa la va guanyar Van Aert, el belga va començar la temporada amb resultats molt per sota del que s’espera d’un mallot arc iris, però sembla que va afinant setmana rere setmana i va dominar la prova des de la primera volta. A més no es va veure exigit pel seu gran rival. Cursa fàcil pel campió del món.

A continuació teniu un vídeo amb els millors moments de la cursa masculina:

 

 

També va dominar amb mà de ferro Sanne Cant, que amb 27 anys té tots els ingredients per marcar una època en aquest esport. I més tenint en compte que les seves rivals directes no baixen del 36.

Mireu: La segona classificada va ser Helen Wyman (36 anys), la tercera Katherine Compton (39 anys) i la quarta Katerina Nash (40 anys)…

Pel que fa als espanyols, Felipe Orts va ser 24è i va tornar a demostrar que tot i ser la seva primera temporada amb els elit, s’ha adaptat al nivell competitiu d’una forma excel·lent. I en categoria femenina Lucia Gonzalez va ser 27a.

Gaudiu veient aquest resum de la cursa femenina:

 

 

I molts us preguntareu, com és que Pidcock no va guanyar la cursa sub23? Doncs molt fàcil, perquè no la va córrer. D’això es va aprofitar Eli Iserbyt (que tampoc és coix) per dominar la prova i lluir mallot.

El cap de setmana va deixar una altra prova de ciclocròs amb els mateixos protagonistes, aquesta vegada a Bèlgica i amb l’única diferència que en comptes de Van Aert va guanyar Van der Poel.

I atenció perquè arribem al moment que tots esperàvem. Saber què va fer Yu Takenouchi.

Doncs en Yu va voler ser profeta a la seva terra i va desplaçar-se a Japó per participar a dues proves del Rapha Supercross Nobeyama. I no li va anar pas malament! Va ser 7è a la cursa de diumenge i 3r a la de dissabte!!

 

 

La imatge de portada d’aquest post on apareix Wout Van Aert és de Cor Vos. Podeu trobar moltes més fotografies de ciclisme a la seva pàgina web: http://www.corvospro.com/arimages_corvos.aspx